HydroBI är en kraftigt vattenavvisande undervattensbetong som säkrar kvaliteten i dina kvalificerade undervattensgjutningar. Inte minst när det finns krav på god sikt under gjutningen.

Bra sikt under gjutningen

Den största fördelen med HydroBI:s kraftigt vattenavvisande egenskaper är att du behåller god sikt i vattnet under hela gjutningen. Du slipper störande urtvättning och slambildning och ökar därför kontrollen över genomförandet.

Jämn och hög kvalitet

Tack vare det vattenavvisande tillsatsmedlet är HydroBI mycket stabil och sammanhållen. Därmed minskar risken för separation och du får ett bra slutresultat som uppfyller alla krav i AMA Anläggning för undervattensgjutna konstruktioner.

Lättarbetad

Eftersom HydroBI är självkompakterande behövs ingen vibrering. Det gör den snabb och enkel att gjuta. Betongens goda flytegenskaper ser till att formen blir väl utfylld. HydroBI är också starkt retarderad. Det innebär att det tar lång tid innan hållfasthetsutvecklingen påbörjas, en fördel när du har behov av att kunna arbeta med betongen under lång tid.

Referenser

Lyckad undervattensgjutning 200 meter från Stureplan

Lyckad undervattensgjutning 200 meter från Stureplan

Ladda ner

Beställ betong här

Att beställa betong kan verka enkelt, men det är många parametrar som spelar in. 

Beställ

Välkommen till teknisk kundservice och försäljning

Våra tekniska säljare och rådgivare hjälper dig med detaljberäkningar och ökar din precision och trygghet i valet av betongprodukt.

 

Hör av dig!