Välkommen!

Att arbeta hos oss

Tänk dig ett modernt samhälle utan betong. Det är nästan en orimlig tanke. Betongen finns till exempel i bostäder, tunnlar, broar, dammar och vägar. Materialet har en oöverträffad livslängd med flera hållbarhetsfördelar ur ett livscykelperspektiv, bland annat en god värmelagrande förmåga. 

Hos oss får du var med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett stort fokus på miljöfrågor. Betongtillverkning innebär en del miljömässiga utmaningar, och därför är den frågan så viktig hos oss. Det är självklart för oss att verka för ett långsiktigt hållbart samhälle, där vi erbjuder med både våra produkter och vår expertkunskap.

Våra lediga jobb

Ett stimulerande arbetsklimat

Heidelberg Materials Betong Sverige är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition i Branschen. Många av våra medarbetare trivs, och stannar kvar länge.

Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat, där vi bemöter varandra med respekt. Vi ställer krav på våra medarbetare, och uppmuntrar initiativförmåga och egen drivkraft. Oavsett om du är ny på jobbet eller mer rutinerad så ges du ansvar och utmaningar där du får möjlighet att visa din kompetens.

Säkerhet och hälsa har högsta prioritet

Vi arbetar med tung industri och lägger största vikt vid säkerhetsfrågor för både våra medarbetare och andra som kommer i kontakt med vår verksamhet. Vi har ett långtgående säkerhetstänk som ska vara en självklar del av vardagen för våra medarbetare.

Genom ett proaktivt och systematiskt arbetsmiljöarbete förebygger vi risker för ohälsa, skador och olycksfall på arbetsplatserna.

Möt våra medarbetare

Har du frågor? Hör av dig.