Ikoner för Hub och OnSite

Nu lanserar vi ny kundportal och app för leveransinformation

I januari 2024 börjar lanseringen av en ny förbättrad kundportal - Hub - som ersätter Sweet kundportal.

Ikon och text med Hub - kundportal

Vad förändras för dig som kund?

När kundportalen Hub är lanserad kommer vi inte längre att skicka ut orderbekräftelser och följesedlar via e-post, istället behöver du logga in i Hub för att hitta den informationen.

Fördelen med detta är att du kan följa leveransens olika statusar i realtid och därmed få en god överblick. Vid avslutad leverans finner du dessutom följesedeln kopplad till din orderrad.

Så här får du tillgång till Hub

Är du redan användare av Sweet kundportal kommer du e-post med en inbjudan till Hub. Där beskrivs hur du loggar in. Använder du inte Sweet kundportal kommer du kunna skapa ett konto i Hub via denna länk: hub.heidelbergmaterials.se

Vilken information hittar du i Hub?

  • Leveranser – För dig som lägger en beställning eller tar emot en leverans på en arbetsplats så finner du din orderbekräftelse och leveransinformation i de så kallade orderraderna i Hub. Du får också tillgång till alla följesedlar efter slutförd leverans.
  • Ekonomi – För dig som arbetar med ekonomi så kommer du att få tillgång till kreditgräns, fakturor och statusöversikt gällande fakturabetalningar

Har du frågor? Då finns vi självklart här för dig. Kontakta oss


OnSite - en ny app för leveransinformation

OnSite - ny app för leveransinformation från mars

OnSite är vår nya app för order- och leveransinformation som kommer ersätta de SMS du får idag gällande orderbekräftelse samt från BetongOnline gällande leveransinformation. 

Appen kommer finnas nedladdningsbar i App Store eller Itunes någon gång under mars 2024. Vi återkommer med mer exakt datum. 

Så kommer OnSite att fungera

När du lagt din order får du ett sms med en länk till OnSite. Har du då appen installerad länkas du direkt in i appen. Om du inte installerat appen dirigeras du till något som heter OnSite Lite som är en informationssida om just din order. 

Vilken information hittar du i appen?

I appen finns din order- och leveransinformation i realtid. I appen har du även tillgång till en kartvy där du kan följa din leverans inom en radie på 4 km före ankomst till arbetsplatsen. Detta finns inte i OnSite Lite.

Har du frågor? Då finns vi självklart här för dig. Kontakta oss